Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Chemical composition and inherent properties of offal from calves maintained under two production systems.

Opis bibliograficzny

Chemical composition and inherent properties of offal from calves maintained under two production systems. [AUT.] MARIUSZ FLOREK, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, PIOTR SKAŁECKI, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK, TOMASZ GRODZICKI. Meat Sci. 2012 Vol. 90 No. 2 s. 402–409, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.meatsci.2011.08.007
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
MEAT SCIENCE 2012 Vol. 90 No. 2, s. 402–409
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:11 kwietnia 2013 15:23
Ostatnia aktualizacja:27 lipca 2018 14:31

Identyfikatory

BPP ID: (46, 30132) wydawnictwo ciągłe #30132
PBN ID (hist.): 30132

Metryki

40,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,754
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się