Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Analiza wpływu kąta ostrza noża na wartości siły i pracy cięcia miąższu dyni.

Opis bibliograficzny

Analiza wpływu kąta ostrza noża na wartości siły i pracy cięcia miąższu dyni. [AUT.] EWA SOSIŃSKA, MARIAN PANASIEWICZ, RAFAŁ NADULSKI, STANISŁAW RUDY, ANDRZEJ KRZYKOWSKI. Motrol 2012 Vol 14 No 5 s. 125-128, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
MOTROL Motoryzacja i Energetyka Rolnictwa 2012 Vol 14 No 5, s. 125-128
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:24 maja 2013 13:18
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:21

Identyfikatory

BPP ID: (46, 30414) wydawnictwo ciągłe #30414
PBN ID (hist.): 30414

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się