Colour of carcass and meat of calves slaughtered at different body weights.
Opis bibliograficzny
Colour of carcass and meat of calves slaughtered at different body weights. [AUT.] MARIUSZ FLOREK, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, PIOTR SKAŁECKI, TOMASZ GRODZICKI. Fleischwirtsch. Int. 2009 Vol. 24 No 4 s. 59-62, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
FLEISCHWIRTSCHAFT 2009 Vol. 24 No 4, s. 59-62
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 maja 2013 10:49 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 3 lutego 2022 13:18 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://english.fleischwirtschaft.de/con…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30448) wydawnictwo ciągłe #30448
PBN ID (hist.): 30448
Metryki
10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,088
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.