Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Colour of carcass and meat of calves slaughtered at different body weights.

Opis bibliograficzny

Colour of carcass and meat of calves slaughtered at different body weights. [AUT.] MARIUSZ FLOREK, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, PIOTR SKAŁECKI, TOMASZ GRODZICKI. Fleischwirtsch. Int. 2009 Vol. 24 No 4 s. 59-62, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
FLEISCHWIRTSCHAFT 2009 Vol. 24 No 4, s. 59-62
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:29 maja 2013 10:49
Ostatnia aktualizacja:3 lutego 2022 13:18

Identyfikatory

BPP ID: (46, 30448) wydawnictwo ciągłe #30448
PBN ID (hist.): 30448

Metryki

10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,088
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się