Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

α-Amylolysis of native potato and corn starches - SEM, AFM, nitrogen and iodine sorption investigations.

Opis bibliograficzny

α-Amylolysis of native potato and corn starches - SEM, AFM, nitrogen and iodine sorption investigations. [AUT.] MONIKA SUJKA, JERZY JAMROZ. Lebensm. - Wiss. Technol. 2009 Vol. 42, Issue 7 s. 1219-1224, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2009 Vol. 42, Issue 7, s. 1219-1224
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:13 czerwca 2013 15:17
Ostatnia aktualizacja:19 kwietnia 2018 14:11

Identyfikatory

BPP ID: (46, 30537) wydawnictwo ciągłe #30537
PBN ID (hist.): 30537

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,114
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się