α-Amylolysis of native potato and corn starches - SEM, AFM, nitrogen and iodine sorption investigations.
Opis bibliograficzny
α-Amylolysis of native potato and corn starches - SEM, AFM, nitrogen and iodine sorption investigations. [AUT.] MONIKA SUJKA, JERZY JAMROZ. Lebensm. - Wiss. Technol. 2009 Vol. 42, Issue 7 s. 1219-1224, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2009 Vol. 42, Issue 7, s. 1219-1224
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 czerwca 2013 15:17 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 kwietnia 2018 14:11 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/jo…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30537) wydawnictwo ciągłe #30537
PBN ID (hist.): 30537
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,114
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.