Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wybrane właściwości fizykochemiczne wyrobów pieczonych i wędzonych z mięsa indyków żywionych paszą z dodotkiem preparatu lucerny (PX).

Opis bibliograficzny

Wybrane właściwości fizykochemiczne wyrobów pieczonych i wędzonych z mięsa indyków żywionych paszą z dodotkiem preparatu lucerny (PX). [TŁ.] AGNIESZKA LATOCH, [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, EUGENIUSZ R. GRELA. Rocz. Inst. Przem. Mięs. Tłuszcz. 2009 T. 47 Nr 2 s. 76-85, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:5 lipca 2013 11:19
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:21

Identyfikatory

BPP ID: (46, 30596) wydawnictwo ciągłe #30596
PBN ID (hist.): 30596

Metryki

2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się