Wybrane właściwości fizykochemiczne wyrobów pieczonych i wędzonych z mięsa indyków żywionych paszą z dodotkiem preparatu lucerny (PX).
Opis bibliograficzny
Wybrane właściwości fizykochemiczne wyrobów pieczonych i wędzonych z mięsa indyków żywionych paszą z dodotkiem preparatu lucerny (PX). [TŁ.] AGNIESZKA LATOCH, [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, EUGENIUSZ R. GRELA. Rocz. Inst. Przem. Mięs. Tłuszcz. 2009 T. 47 Nr 2 s. 76-85, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego 2009 T. 47 Nr 2, s. 76-85
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 lipca 2013 11:19 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:21 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30596) wydawnictwo ciągłe #30596
PBN ID (hist.): 30596
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.