Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ekstruzja w przetwórstwie rolno-spożywczym Cz.V. Przepływ masy i rozkład temperatury w ekstruderze dwuślimakowym.

Opis bibliograficzny

Ekstruzja w przetwórstwie rolno-spożywczym Cz.V. Przepływ masy i rozkład temperatury w ekstruderze dwuślimakowym. [AUT.] LESZEK MOŚCICKI, MARCIN MITRUS. Prz. Zboż. Młyn. (1957) 2013 R. 57 nr 5 28-31, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:15 października 2013 16:13
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:21

Identyfikatory

BPP ID: (46, 30819) wydawnictwo ciągłe #30819
PBN ID (hist.): 30819

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się