Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Rheological properties of extrusion-cooked corn starch.

Opis bibliograficzny

Rheological properties of extrusion-cooked corn starch. [AUT.] MARCIN MITRUS, LESZEK MOŚCICKI. Flour - Bread (Abstr. Book) 2011 s. 76, 6th International Congress FLOUR-BREAD '11 : 8th Croatian Congress of Cereal Technologists Opatija, Croatia, October 12-14, 2011.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:23 października 2013 11:09
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:13

Identyfikatory

BPP ID: (46, 30917) wydawnictwo ciągłe #30917
PBN ID (hist.): 30917

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się