Wartość użytkowa i jakość mięsa pstrągów tęczowych (Oncorhynchus mykiss Walb.) z chowu ekstensywnego i intensywnego.
Opis bibliograficzny
Wartość użytkowa i jakość mięsa pstrągów tęczowych (Oncorhynchus mykiss Walb.) z chowu ekstensywnego i intensywnego. [AUT.] PIOTR SKAŁECKI, AGNIESZKA STASZOWSKA, AGNIESZKA KALINIAK, MARIUSZ FLOREK. Rocz. Nauk. Pol. Tow. Zootech. 2013 T. 9 nr 3 59-67, bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ROCZNIKI NAUKOWE POLSKIEGO TOWARZYSTWA ZOOTECHNICZNEGO 2013 T. 9 nr 3, 59-67
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 listopada 2013 11:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:22 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://ptz.icm.edu.pl/download/2013/tom…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 31139) wydawnictwo ciągłe #31139
PBN ID (hist.): 31139
Metryki
7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.