Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Porosity of starch–proteins extrudates determined from nitrogen adsorption data.

Opis bibliograficzny

Porosity of starch–proteins extrudates determined from nitrogen adsorption data. [AUT.] MARZENA WŁODARCZYK-STASIAK, ARTUR MAZUREK, URSZULA PANKIEWICZ, MONIKA SUJKA, JERZY JAMROZ. Food Hydrocoll. 2014 Vol 36 308-315, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.1016/j.foodhyd.2013.10.001
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
FOOD HYDROCOLLOIDS 2014 Vol 36, 308-315
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:23 stycznia 2014 12:06
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:25

Identyfikatory

BPP ID: (46, 31486) wydawnictwo ciągłe #31486
PBN ID (hist.): 31486

Metryki

45,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,090
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się