Effect of fibre-protein additions and process parameters on microstructure of corn extrudates.
Opis bibliograficzny
Effect of fibre-protein additions and process parameters on microstructure of corn extrudates. [AUT.] MAŁGORZATA KASPRZAK, ZBIGNIEW RZEDZICKI, ANNA WIRKIJOWSKA, PIOTR ZARZYCKI, ALDONA SOBOTA, EMILIA SYKUT-DOMAŃSKA, WIOLETTA BŁASZCZAK. J. Cereal Sci. (Print) 2013 Vol. 58 Issue 3 488-494, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.jcs.2013.09.002
Szczegóły publikacji
Źródło:
JOURNAL OF CEREAL SCIENCE 2013 Vol. 58 Issue 3, 488-494
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 lutego 2014 14:20 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:30 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72e832467f01e93133829
DOI
10.1016/j.jcs.2013.09.002
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 31867) wydawnictwo ciągłe #31867
PBN ID (hist.): 31867
Metryki
35,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,943
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.