Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of fibre-protein additions and process parameters on microstructure of corn extrudates.

Opis bibliograficzny

Effect of fibre-protein additions and process parameters on microstructure of corn extrudates. [AUT.] MAŁGORZATA KASPRZAK, ZBIGNIEW RZEDZICKI, ANNA WIRKIJOWSKA, PIOTR ZARZYCKI, ALDONA SOBOTA, EMILIA SYKUT-DOMAŃSKA, WIOLETTA BŁASZCZAK. J. Cereal Sci. (Print) 2013 Vol. 58 Issue 3 488-494, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.jcs.2013.09.002
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
JOURNAL OF CEREAL SCIENCE 2013 Vol. 58 Issue 3, 488-494
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:12 lutego 2014 14:20
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:30

Identyfikatory

BPP ID: (46, 31867) wydawnictwo ciągłe #31867
PBN ID (hist.): 31867

Metryki

35,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,943
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się