Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of storage temperature on falling number and apparent viscosity of gruels from wheat flours.

Opis bibliograficzny

Effect of storage temperature on falling number and apparent viscosity of gruels from wheat flours. [AUT.] PIOTR ZARZYCKI, ALDONA SOBOTA. J. Food Sci. Technol. 2015 Vol. 52 Issue 1 437-443, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s13197-013-0975-1
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE 2015 Vol. 52 Issue 1, 437-443
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:12 lutego 2014 14:48
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:40

Identyfikatory

BPP ID: (46, 31870) wydawnictwo ciągłe #31870
PBN ID (hist.): 31870

Metryki

35,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,241
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się