Effect of storage temperature on falling number and apparent viscosity of gruels from wheat flours.
Opis bibliograficzny
Effect of storage temperature on falling number and apparent viscosity of gruels from wheat flours. [AUT.] PIOTR ZARZYCKI, ALDONA SOBOTA. J. Food Sci. Technol. 2015 Vol. 52 Issue 1 437-443, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s13197-013-0975-1
Szczegóły publikacji
Źródło:
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE 2015 Vol. 52 Issue 1, 437-443
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 lutego 2014 14:48 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:40 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154c05
DOI
10.1007/s13197-013-0975-1
Strona WWW
http://link.springer.com/article/10.100…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 31870) wydawnictwo ciągłe #31870
PBN ID (hist.): 31870
Metryki
35,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,241
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.