Wpływ czasu składowania na liczbę opadania oraz lepkość pozorną kleików mąk pszennych.
Opis bibliograficzny
Wpływ czasu składowania na liczbę opadania oraz lepkość pozorną kleików mąk pszennych. [AUT.] PIOTR ZARZYCKI, ALDONA SOBOTA, ŻANETA CIESIELSKA. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2012 Nr 6 (85) s. 66-78, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2012 Nr 6 (85), s. 66-78
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 lutego 2014 15:28 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:22 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pttz.org/zyw/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 31872) wydawnictwo ciągłe #31872
PBN ID (hist.): 31872
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,190
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.