Jakość krajowych i importowanych wędlin klasy premium.
Opis bibliograficzny
Jakość krajowych i importowanych wędlin klasy premium. [AUT.] MARIUSZ FLOREK, PIOTR DOMARADZKI, PIOTR SKAŁECKI, AGNIESZKA WRONA. Gosp. Mięs. 2013 R. 65 Nr 6 26-34, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Gospodarka Mięsna 2013 R. 65 Nr 6, 26-34
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 lutego 2014 14:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 27 września 2023 11:10 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/zeszyt-3724-gos…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 32022) wydawnictwo ciągłe #32022
PBN ID (hist.): 32022
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.