Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Jakość krajowych i importowanych wędlin klasy premium.

Opis bibliograficzny

Jakość krajowych i importowanych wędlin klasy premium. [AUT.] MARIUSZ FLOREK, PIOTR DOMARADZKI, PIOTR SKAŁECKI, AGNIESZKA WRONA. Gosp. Mięs. 2013 R. 65 Nr 6 26-34, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Gospodarka Mięsna 2013 R. 65 Nr 6, 26-34
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:26 lutego 2014 14:03
Ostatnia aktualizacja:27 września 2023 11:10

Identyfikatory

BPP ID: (46, 32022) wydawnictwo ciągłe #32022
PBN ID (hist.): 32022

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się