Application of pulsed electric field for enrichment of saccharomyces cerevisiae cells with calcium ions.
Opis bibliograficzny
Application of pulsed electric field for enrichment of saccharomyces cerevisiae cells with calcium ions. [AUT.] URSZULA PANKIEWICZ, JERZY JAMROZ. Ital. J. Food Sci. (Testo Stamp.) 2013 Vol. 25 No 4 394-402, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 2013 Vol. 25 No 4, 394-402
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 marca 2014 14:33 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:33 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.chiriottieditori.it/pdf/ijfs…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 32416) wydawnictwo ciągłe #32416
PBN ID (hist.): 32416
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,200
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.