Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of pulse electric fields (PEF) on accumulation of magnesium and zinc ions in Saccharomyces cerevisiae cells.

Opis bibliograficzny

Effect of pulse electric fields (PEF) on accumulation of magnesium and zinc ions in Saccharomyces cerevisiae cells. [AUT.] URSZULA PANKIEWICZ, MONIKA SUJKA, MARZENA WŁODARCZYK-STASIAK, ARTUR MAZUREK, JERZY JAMROZ. Food Chem. 2014 Vol. 157 s. 125-131, il. bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodchem.2014.02.028
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2014 Vol. 157, s. 125-131
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:27 sierpnia 2014 09:52
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:36

Identyfikatory

BPP ID: (46, 33131) wydawnictwo ciągłe #33131
PBN ID (hist.): 33131

Metryki

40,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,391
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się