A comparison of the physicochemical characteristics of the regional cheese Oscypek and the traditional cheese Gazdowski from the Polish Podhale.
Opis bibliograficzny
A comparison of the physicochemical characteristics of the regional cheese Oscypek and the traditional cheese Gazdowski from the Polish Podhale. [AUT.] MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK, MARIUSZ FLOREK, PIOTR SKAŁECKI, ANNA LITWIŃCZUK, ADAM CHRUŚCICKI. Int. J. Dairy Technol. (Print) 2014 Vol. 67 No. 3 283–289, il., bibliogr. DOI: 10.1111/1471-0307.12107
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Journal of Dairy Technology 2014 Vol. 67 No. 3, 283–289
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 października 2014 12:36 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:44 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72bbd2467f01e9310477a
DOI
10.1111/1471-0307.12107
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33516) wydawnictwo ciągłe #33516
PBN ID (hist.): 33516
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,943
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.