Application of freezing and thawing to carrot (Daucus carota L.) juice extraction.
Opis bibliograficzny
Application of freezing and thawing to carrot (Daucus carota L.) juice extraction. [AUT. KORESP.] RAFAŁ NADULSKI, [AUT.] JÓZEF GROCHOWICZ, PAWEŁ SOBCZAK, ZBIGNIEW KOBUS, MARIAN PANASIEWICZ, KAZIMIERZ ZAWIŚLAK, JACEK MAZUR, AGNIESZKA STAREK, WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK. Food Bioproc. Tech. (Print) 2015 Vol. 8 Issue 1 s. 218-227, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s11947-014-1395-6
Szczegóły publikacji
Źródło:
Food and Bioprocess Technology 2015 Vol. 8 Issue 1, s. 218-227
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 stycznia 2015 08:18 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 lutego 2019 10:07 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e724e12467f01e9308bf17
DOI
10.1007/s11947-014-1395-6
Strona WWW
http://link.springer.com/article/10.100…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33989) wydawnictwo ciągłe #33989
PBN ID (hist.): 33989
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,574
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.