Skład chemiczny oraz zawartość makro- i mikroelementów w mięsie, wątrobie i nerkach u bydła z chowu masowego.
Opis bibliograficzny
Skład chemiczny oraz zawartość makro- i mikroelementów w mięsie, wątrobie i nerkach u bydła z chowu masowego. [AUT.] ANNA LITWIŃCZUK, ANNA DROZD, MARIUSZ FLOREK, AGNIESZKA KLECZKOWSKA. Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, EE Zootech. 1998 Vol. 16 s. 7-13, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Sectio EE Zootechnica 1998 Vol. 16, s. 7-13
Rok: 1998
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:07 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 3399) wydawnictwo ciągłe #3399
PBN ID (hist.): 3399
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.