Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Slaughter traits and skin colour of newly crossed chicken broilers dedicated for extensive rearing system as a criterion of product identification and meat quality.

Opis bibliograficzny

Slaughter traits and skin colour of newly crossed chicken broilers dedicated for extensive rearing system as a criterion of product identification and meat quality. [AUT.] JUSTYNA BATKOWSKA, ANTONI BRODACKI, SEBASTIAN KNAGA, MARIUSZ FLOREK. Acta Agric. Scand., A Anim. Sci. 2014 Vol. 64 Issue 3 161-169, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1080/09064702.2014.983150
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:4 marca 2015 17:11
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:35

Identyfikatory

BPP ID: (46, 34513) wydawnictwo ciągłe #34513
PBN ID (hist.): 34513

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,631
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się