Wpływ wielkości frakcji otrąb pszennych na jakość granulatu.
Opis bibliograficzny
Wpływ wielkości frakcji otrąb pszennych na jakość granulatu. [AUT.] KAZIMIERZ ZAWIŚLAK, PAWEŁ SOBCZAK, MARIAN PANASIEWICZ, JACEK MAZUR, RAFAŁ NADULSKI, AGNIESZKA STAREK. Inż. Przetw. Spoż. 2014 Vol. 3/4 No 11 s. 25-28, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego Polish Journal of Food Engineering 2014 Vol. 3/4 No 11, s. 25-28
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 marca 2015 12:44 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 lutego 2019 10:42 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://ips.wm.tu.koszalin.pl/index.php?…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34526) wydawnictwo ciągłe #34526
PBN ID (hist.): 34526
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.