Proteolysis in dry-aged loins manufactured with sonicated pork and inoculated with Lactobacillus casei ŁOCK 0900 probiotic strain.
Opis bibliograficzny
Proteolysis in dry-aged loins manufactured with sonicated pork and inoculated with Lactobacillus casei ŁOCK 0900 probiotic strain. [AUT.] JOANNA STADNIK, DARIUSZ M. STASIAK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Int. J. Food Sci. Technol. 2014 Vol. 49 Issue 12 s. 2578-2584, il., bibliogr. DOI: 10.1111/ijfs.12588
Szczegóły publikacji
Źródło:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2014 Vol. 49 Issue 12, s. 2578-2584
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 marca 2015 08:23 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 9 kwietnia 2018 11:46 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154bf6
DOI
10.1111/ijfs.12588
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34532) wydawnictwo ciągłe #34532
PBN ID (hist.): 34532
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,384
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.