Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Proteolysis in dry-aged loins manufactured with sonicated pork and inoculated with Lactobacillus casei ŁOCK 0900 probiotic strain.

Opis bibliograficzny

Proteolysis in dry-aged loins manufactured with sonicated pork and inoculated with Lactobacillus casei ŁOCK 0900 probiotic strain. [AUT.] JOANNA STADNIK, DARIUSZ M. STASIAK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Int. J. Food Sci. Technol. 2014 Vol. 49 Issue 12 s. 2578-2584, il., bibliogr. DOI: 10.1111/ijfs.12588
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2014 Vol. 49 Issue 12, s. 2578-2584
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:6 marca 2015 08:23
Ostatnia aktualizacja:9 kwietnia 2018 11:46

Identyfikatory

BPP ID: (46, 34532) wydawnictwo ciągłe #34532
PBN ID (hist.): 34532

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,384
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się