Novel application of freeze-dried amaranth sourdough in gluten-free bread production.
Opis bibliograficzny
Novel application of freeze-dried amaranth sourdough in gluten-free bread production. [AUT.] RENATA RÓŻYŁO, STANISŁAW RUDY, ANDRZEJ KRZYKOWSKI, DARIUSZ DZIKI. J. Food Process Eng. 2015 Vol. 38 Issue 2 135-143, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/jfpe.12152
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Food Process Engineering 2015 Vol. 38 Issue 2, 135-143
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 kwietnia 2015 11:43 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:38 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730a62467f01e93159dbe
DOI
10.1111/jfpe.12152
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34759) wydawnictwo ciągłe #34759
PBN ID (hist.): 34759
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,745
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.