Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wykorzystanie metody QIM do oceny świeżości pstrąga tęczowego (Oncorhynchus mykiss walb.) przechowywanego w warunkach chłodniczych.

Opis bibliograficzny

Wykorzystanie metody QIM do oceny świeżości pstrąga tęczowego (Oncorhynchus mykiss walb.) przechowywanego w warunkach chłodniczych. [AUT.] ANNA LITWIŃCZUK, PIOTR SKAŁECKI, MARIUSZ FLOREK, AGNIESZKA STASZOWSKA, AGNIESZKA KALINIAK, AGNIESZKA ZABORSKA. Zesz. Nauk. (Akad. Mor. Gdyni) 2014 Nr 86 250-255, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: opis przypadku

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:30 kwietnia 2015 11:53
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:30

Identyfikatory

BPP ID: (46, 34869) wydawnictwo ciągłe #34869
PBN ID (hist.): 34869

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się