Influence of pre-treatments and freeze-drying temperature on the process kinetics and selected physico-chemical properties of cranberries (Vaccinium macrocarpon Ait.).
Opis bibliograficzny
Influence of pre-treatments and freeze-drying temperature on the process kinetics and selected physico-chemical properties of cranberries (Vaccinium macrocarpon Ait.). [AUT.] STANISŁAW RUDY, DARIUSZ DZIKI, ANDRZEJ KRZYKOWSKI, URSZULA GAWLIK-DZIKI, RENATA POLAK, RENATA RÓŻYŁO, RYSZARD KULIG. Lebensm. - Wiss. Technol. 2015 Vol. 63, Issue 1 497-503, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.lwt.2015.03.067
Szczegóły publikacji
Źródło:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2015 Vol. 63, Issue 1, 497-503
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 maja 2015 09:00 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:57 |
Linki zewnętrzne
PBN
600b20b02467f0174270e36c
DOI
10.1016/j.lwt.2015.03.067
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34911) wydawnictwo ciągłe #34911
PBN ID (hist.): 34911
Metryki
35,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,711
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.