Skóra i ości czy warto jeść?.
Opis bibliograficzny
Skóra i ości czy warto jeść?. [AUT.] PIOTR SKAŁECKI, MARIUSZ FLOREK, AGNIESZKA STASZOWSKA, AGNIESZKA KALINIAK. Prz. Ryb. 2014 R.39 nr 5 (137) 11-12, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przegląd Rybacki 2014 R.39 nr 5 (137), 11-12
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 czerwca 2015 10:00 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 26 stycznia 2018 13:55 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ptryb.pl/index.php/publikacj…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35212) wydawnictwo ciągłe #35212
PBN ID (hist.): 35212
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.