Chemical composition and content of macroelements in the meat of cold smoked salmon (salmo salar) and rainbow trout (Oncorhynchus mykiss).
Opis bibliograficzny
Chemical composition and content of macroelements in the meat of cold smoked salmon (salmo salar) and rainbow trout (Oncorhynchus mykiss). [AUT.] AGNIESZKA STASZOWSKA, AGNIESZKA KALINIAK, MARIUSZ FLOREK, PIOTR SKAŁECKI. Medtube Sci. 2014 Issue 4 s.105, [Abstract Book] Ogólnopolska Konferencja Studentów i Doktorantów. Kierunki Przyrodnicze i Medyczne, Lublin 22-23 listopada 2014r. Wydanie na nośniku DVD.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Medtube Science 2014 Issue 4, s.105
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 czerwca 2015 13:26 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:31 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://medtube.net/science/issues/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35219) wydawnictwo ciągłe #35219
PBN ID (hist.): 35219
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.