The relationship of fatty acid composition and cholesterol content with intramuscular fat content and marbling in the meat of polish holstein-friesian cattle from semi-intensive farming.
Opis bibliograficzny
The relationship of fatty acid composition and cholesterol content with intramuscular fat content and marbling in the meat of polish holstein-friesian cattle from semi-intensive farming. [AUT.] ZYGMUNT LITWIŃCZUK, PIOTR DOMARADZKI, TOMASZ GRODZICKI, ANNA LITWIŃCZUK, MARIUSZ FLOREK. Anim. Sci. Pap. Rep. 2015 Vol. 33 Issue 2 119-128, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ANIMAL SCIENCE PAPERS AND REPORTS 2015 Vol. 33 Issue 2, 119-128
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 lipca 2015 12:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:31 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ighz.edu.pl/uploaded/FSiBund…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35501) wydawnictwo ciągłe #35501
PBN ID (hist.): 35501
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,623
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.