Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The relationship of fatty acid composition and cholesterol content with intramuscular fat content and marbling in the meat of polish holstein-friesian cattle from semi-intensive farming.

Opis bibliograficzny

The relationship of fatty acid composition and cholesterol content with intramuscular fat content and marbling in the meat of polish holstein-friesian cattle from semi-intensive farming. [AUT.] ZYGMUNT LITWIŃCZUK, PIOTR DOMARADZKI, TOMASZ GRODZICKI, ANNA LITWIŃCZUK, MARIUSZ FLOREK. Anim. Sci. Pap. Rep. 2015 Vol. 33 Issue 2 119-128, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
ANIMAL SCIENCE PAPERS AND REPORTS 2015 Vol. 33 Issue 2, 119-128
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:29 lipca 2015 12:03
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:31

Identyfikatory

BPP ID: (46, 35501) wydawnictwo ciągłe #35501
PBN ID (hist.): 35501

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,623
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się