Longissimus lumborum quality of Limousin suckler beef in relation to age and postmortem vacuum ageing.
Opis bibliograficzny
Longissimus lumborum quality of Limousin suckler beef in relation to age and postmortem vacuum ageing. [AUT.] MARIUSZ FLOREK, PIOTR DOMARADZKI, PIOTR SKAŁECKI, PIOTR STANEK, ZYGMUNT LITWIŃCZUK. Ann. Anim. Sci. 2015 Vol. 15 No 3 785-797, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1515/aoas-2015-0019
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annals of Animal Science 2015 Vol. 15 No 3, 785-797
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja autorska Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 sierpnia 2015 12:12 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:30 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72d8d2467f01e93124222
DOI
10.1515/aoas-2015-0019
Strona WWW
http://www.degruyter.com/view/j/aoas.20…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35952) wydawnictwo ciągłe #35952
PBN ID (hist.): 35952
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,599
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.