Effect of curing time on physicochemical and textural properties of dry-fermented pork neck.
Opis bibliograficzny
Effect of curing time on physicochemical and textural properties of dry-fermented pork neck. [AUT.] JUSTYNA LIBERA, MARCIN MAKSYMIEC, DARIUSZ M. STASIAK. Medtube Sci. 2014 Issue 4 s. 81, [Abstract Book] Ogólnopolska Konferencja Studentów i Doktorantów. Kierunki Przyrodnicze i Medyczne, Lublin 22-23 listopada 2014 r.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Medtube Science 2014 Issue 4, s. 81
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 1 września 2015 08:04 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:34 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://medtube.net/science/wp-content/u…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35990) wydawnictwo ciągłe #35990
PBN ID (hist.): 35990
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.