Effect of blend moisture and extrusion temperature on physical properties of everlasting pea-wheat extrudates.
Opis bibliograficzny
Effect of blend moisture and extrusion temperature on physicalproperties of everlasting pea-wheat extrudates. [AUT.] PIOTR ZARZYCKI, MAŁGORZATA KASPRZAK, ZBIGNIEW RZEDZICKI, ALDONA SOBOTA, ANNA WIRKIJOWSKA, EMILIA SYKUT-DOMAŃSKA. J. Food Sci. Technol. 2015 Vol. 52 Issue 10 6663-6670, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s13197-015-1754-y
Szczegóły publikacji
Źródło:
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE 2015 Vol. 52 Issue 10, 6663-6670
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 września 2015 07:05 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:22 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154bcb
DOI
10.1007/s13197-015-1754-y
Strona WWW
http://link.springer.com/article/10.100…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 36248) wydawnictwo ciągłe #36248
PBN ID (hist.): 36248
Metryki
35,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,241
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.