Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of blend moisture and extrusion temperature on physical properties of everlasting pea-wheat extrudates.

Opis bibliograficzny

Effect of blend moisture and extrusion temperature on physicalproperties of everlasting pea-wheat extrudates. [AUT.] PIOTR ZARZYCKI, MAŁGORZATA KASPRZAK, ZBIGNIEW RZEDZICKI, ALDONA SOBOTA, ANNA WIRKIJOWSKA, EMILIA SYKUT-DOMAŃSKA. J. Food Sci. Technol. 2015 Vol. 52 Issue 10 6663-6670, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s13197-015-1754-y
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE 2015 Vol. 52 Issue 10, 6663-6670
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:18 września 2015 07:05
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:22

Identyfikatory

BPP ID: (46, 36248) wydawnictwo ciągłe #36248
PBN ID (hist.): 36248

Metryki

35,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,241
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się