Influence of pulsed electric field on selenocysteine content in Saccharomyces cerevisiae.
Opis bibliograficzny
Influence of pulsed electric field on selenocysteine content in Saccharomyces cerevisiae. [AUT.] URSZULA PANKIEWICZ, JERZY JAMROZ. Journal of Food Biochemistry 2008 Vol. 32, Issue 6 s. 725–739, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Food Biochemistry 2008 Vol. 32, Issue 6, s. 725–739
Rok: 2008
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 września 2015 10:04 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 kwietnia 2018 14:14 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 36254) wydawnictwo ciągłe #36254
PBN ID (hist.): 36254
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,800
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.