Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Influence of pulsed electric field on selenocysteine content in Saccharomyces cerevisiae.

Opis bibliograficzny

Influence of pulsed electric field on selenocysteine content in Saccharomyces cerevisiae. [AUT.] URSZULA PANKIEWICZ, JERZY JAMROZ. Journal of Food Biochemistry 2008 Vol. 32, Issue 6 s. 725–739, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Food Biochemistry 2008 Vol. 32, Issue 6, s. 725–739
Rok: 2008
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:18 września 2015 10:04
Ostatnia aktualizacja:19 kwietnia 2018 14:14

Identyfikatory

BPP ID: (46, 36254) wydawnictwo ciągłe #36254
PBN ID (hist.): 36254

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,800
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się