Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ działania biostymulatora zawierającego aminokwasy na plon fasoli zwykłej (Effect of an amino acids-containing biostimulator on common bean crop)

Opis bibliograficzny

Wpływ działania biostymulatora zawierającego aminokwasy na plon fasoli zwykłej (Effect of an amino acids-containing biostimulator on common bean crop). [AUT.] SŁAWOMIR KOCIRA, ANNA KOCIRA, MAREK SZMIGIELSKI, ANNA PIECAK, AGNIESZKA SAGAN, URSZULA MALAGA-TOBOŁA. Przem. Chem. 2015 T. 94 Nr 10 1732-1736, il., bibliogr., sum. DOI: 10.15199/62.2015.10.16
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2015 T. 94 Nr 10, 1732-1736
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:5 listopada 2015 11:49
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:23

Identyfikatory

BPP ID: (46, 36562) wydawnictwo ciągłe #36562
PBN ID (hist.): 36562

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,367
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się