Przewodność mięsa - metody pomiarów.
Opis bibliograficzny
Przewodność mięsa - metody pomiarów. [AUT.] JACEK MAZUR. Rzeźnik Pol. 2015 Nr 10 (195) 36-38, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2015 Nr 10 (195), 36-38
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 listopada 2015 12:16 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:24 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 36720) wydawnictwo ciągłe #36720
PBN ID (hist.): 36720
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.