Effect of processing conditions on selected properties of starch-based biopolymers.
Opis bibliograficzny
Effect of processing conditions on selected properties of starch-based biopolymers. [AUT.] TOMASZ ONISZCZUK, AGNIESZKA WÓJTOWICZ, ANNA ONISZCZUK, MARCIN MITRUS, MACIEJ COMBRZYŃSKI, MAGDALENA KRĘCISZ, LESZEK MOŚCICKI. Agriculture and Agricultural Science Procedia 2015 Vol. 7 192-197, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.aaspro.2015.12.016
Szczegóły publikacji
Źródło:
Agriculture and Agricultural Science Procedia 2015 Vol. 7, 192-197
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 stycznia 2016 10:11 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e724202467f01e9307eff7
DOI
10.1016/j.aaspro.2015.12.016
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 36985) wydawnictwo ciągłe #36985
PBN ID (hist.): 36985
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.