Selected physical properties, texture and sensory characteristics of extruded breakfast cereals based on wholegrain wheat flour.
Opis bibliograficzny
Selected physical properties, texture and sensory characteristics of extruded breakfast cereals based on wholegrain wheat flour. [AUT.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ, MARCIN MITRUS, TOMASZ ONISZCZUK, LESZEK MOŚCICKI, MAGDALENA KRĘCISZ, ANNA ONISZCZUK. Agriculture and Agricultural Science Procedia 2015 Vol. 7 301-308, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.aaspro.2015.12.051
Szczegóły publikacji
Źródło:
Agriculture and Agricultural Science Procedia 2015 Vol. 7, 301-308
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 stycznia 2016 10:48 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:34 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e724202467f01e9307f054
DOI
10.1016/j.aaspro.2015.12.051
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 36994) wydawnictwo ciągłe #36994
PBN ID (hist.): 36994
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.