Korelacja wyznaczników profilowej analizy tekstury (TPA) kwasowych serów twarogowych z jego podstawowym składem.
Opis bibliograficzny
Korelacja wyznaczników profilowej analizy tekstury (TPA) kwasowych serów twarogowych z jego podstawowym składem. [AUT.] JACEK MAZUR, PAWEŁ SOBCZAK, KAZIMIERZ ZAWIŚLAK, MARIAN PANASIEWICZ, ZBIGNIEW KOBUS, DARIUSZ ANDREJKO, WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK. Zesz. Probl. Postęp. Nauk Rol. 2015 z. 582 s. 23-33, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych 2015 z. 582, s. 23-33
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 marca 2016 09:38 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 lutego 2019 10:26 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.zppnr.sggw.pl/582-03.pdf
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37588) wydawnictwo ciągłe #37588
PBN ID (hist.): 37588
Metryki
13,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.