Produkcja żywności – ilość czy jakość? Cz. I.
Opis bibliograficzny
Produkcja żywności – ilość czy jakość? Cz. I. [AUT.] JOANNA BARŁOWSKA, MARIUSZ FLOREK, ZYGMUNT LITWIŃCZUK. Przem. Spoż. 2016 T. 70 nr 2 8-12, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.15199/65.2016.2.2
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Spożywczy 2016 T. 70 nr 2, 8-12
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 marca 2016 12:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:46 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72d8d2467f01e93124b2b
DOI
10.15199/65.2016.2.2
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/zeszyt-4647-prz…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37649) wydawnictwo ciągłe #37649
PBN ID (hist.): 37649
Metryki
12,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.