Mleko i mięso zwierząt przeżuwających jako źródło substancji biologicznie czynnych. Cz. I – Mleko.
Opis bibliograficzny
Mleko i mięso zwierząt przeżuwających jako źródło substancji biologicznie czynnych. Cz. I – Mleko. [AUT.] JOANNA BARŁOWSKA, MARIUSZ FLOREK, ZYGMUNT LITWIŃCZUK. Prz. Hod. 2016 nr 2 1-4, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przegląd Hodowlany 2016 nr 2, 1-4
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: po opublikowaniu
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 marca 2016 12:46 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:24 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://ptz.icm.edu.pl/wp-content/upload…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37650) wydawnictwo ciągłe #37650
PBN ID (hist.): 37650
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.