Distribution of (1,3)(1,4)-β-D-Glucans in Grains of Polish Oat Cultivars and Lines (Avena sativa L.) – Short Report.
Opis bibliograficzny
Distribution of (1,3)(1,4)-β-D-Glucans in Grains of Polish Oat Cultivars and Lines (Avena sativa L.) – Short Report. [AUT.] EMILIA SYKUT-DOMAŃSKA, ZBIGNIEW RZEDZICKI, PIOTR ZARZYCKI, ALDONA SOBOTA, WIOLETTA BŁASZCZAK. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2016 Vol. 66 nr 1 51-56, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1515/pjfns-2015-0012
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2016 Vol. 66 nr 1, 51-56
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 kwietnia 2016 13:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:21 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72e832467f01e9313378e
DOI
10.1515/pjfns-2015-0012
Strona WWW
http://www.degruyter.com/view/j/pjfns.2…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37697) wydawnictwo ciągłe #37697
PBN ID (hist.): 37697
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,276
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.