Effect of acid whey on physicochemical characteristics of dry-cured organic pork loins without nitrite.
Opis bibliograficzny
Effect of acid whey on physicochemical characteristics of dry-cured organic pork loins without nitrite. [AUT.] JOANNA STADNIK, DARIUSZ M. STASIAK. Int. J. Food Sci. Technol. 2016 Vol. 51 Issue 4 970-977, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/ijfs.13045
Szczegóły publikacji
Źródło:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2016 Vol. 51 Issue 4, 970-977
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 kwietnia 2016 14:46 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:38 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154bfb
DOI
10.1111/ijfs.13045
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37729) wydawnictwo ciągłe #37729
PBN ID (hist.): 37729
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,640
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.