Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of acid whey on physicochemical characteristics of dry-cured organic pork loins without nitrite.

Opis bibliograficzny

Effect of acid whey on physicochemical characteristics of dry-cured organic pork loins without nitrite. [AUT.] JOANNA STADNIK, DARIUSZ M. STASIAK. Int. J. Food Sci. Technol. 2016 Vol. 51 Issue 4 970-977, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/ijfs.13045
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:14 kwietnia 2016 14:46
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:38

Identyfikatory

BPP ID: (46, 37729) wydawnictwo ciągłe #37729
PBN ID (hist.): 37729

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,640
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się