Menu
Naciśnij / aby szukać

Mleko i mięso zwierząt przeżuwających jako źródło substancji biologicznie czynnych. Cz. II – Mięso.

Opis bibliograficzny

Mleko i mięso zwierząt przeżuwających jako źródło substancji biologicznie czynnych. Cz. II – Mięso. [AUT.] MARIUSZ FLOREK, JOANNA BARŁOWSKA, ZYGMUNT LITWIŃCZUK. Prz. Hod. 2016 nr 3 4-7, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Przegląd Hodowlany 2016 nr 3, 4-7
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: po opublikowaniu

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:23 maja 2016 09:50
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:24

Identyfikatory

BPP ID: (46, 37912) wydawnictwo ciągłe #37912
PBN ID (hist.): 37912

Metryki

6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się