Fatty acid profile of pork from a local and a commercial breed.
Opis bibliograficzny
Fatty acid profile of pork from a local and a commercial breed. [AUT.] ANNA KASPRZYK, MIROSŁAW TYRA, MAREK BABICZ. Archives of Animal Breeding - Arch. Tierz. 2015 Vol. 58 Issue 2 379-385, il., bibliogr., sum. DOI: 10.5194/aab-58-379-2015
Szczegóły publikacji
Źródło:
ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING - ARCHIV FUR TIERZUCHT 2015 Vol. 58 Issue 2, 379-385
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 czerwca 2016 15:59 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:26 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e723262467f01e9306d852
DOI
10.5194/aab-58-379-2015
Strona WWW
http://www.arch-anim-breed.net/58/379/2…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37965) wydawnictwo ciągłe #37965
PBN ID (hist.): 37965
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,493
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.