Wpływ natłuszczania w warunkach podciśnienia na trwałość i jakość granulatu.
Opis bibliograficzny
Wpływ natłuszczania w warunkach podciśnienia na trwałość i jakość granulatu. [AUT.] PAWEŁ SOBCZAK, JACEK MAZUR, MARTA KOZAK, KAZIMIERZ ZAWIŚLAK. Inż. Przetw. Spoż. 2015 Vol. 4/4 No 16 s. 34-37, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego Polish Journal of Food Engineering 2015 Vol. 4/4 No 16, s. 34-37
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 czerwca 2016 09:13 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 lutego 2019 10:24 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ips.wm.tu.koszalin.pl/doc/20…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37967) wydawnictwo ciągłe #37967
PBN ID (hist.): 37967
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.