Fizyczne właściwości nasion łubinów ważne w procesach ich składowania i obróbki.
Opis bibliograficzny
Fizyczne właściwości nasion łubinów ważne w procesach ich składowania i obróbki. [AUT.] JÓZEF GROCHOWICZ, DARIUSZ ANDREJKO, BARTOSZ BORYS, TOMASZ GUZ, LESZEK RYDZAK. Postępy Tech. Przetw. Spoż. 1998 T. 7 [nr] 1/2 (13/14) s. 54-56, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego 1998 T. 7 [nr] 1/2 (13/14), s. 54-56
Rok: 1998
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (46, 3803) wydawnictwo ciągłe #3803
PBN ID (hist.): 3803
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 31 maja 2021 02:52 |