Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Characterisation of viscosity, colour, 5-hydroxymethylfurfural content and diastase activity in raw rape honey (Brassica napus) at different temperatures.

Opis bibliograficzny

Characterisation of viscosity, colour, 5-hydroxymethylfurfural content and diastase activity in raw rape honey (Brassica napus) at different temperatures. [AUT.] MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK, MARIUSZ FLOREK, ANNA WOLANCIUK, PIOTR SKAŁECKI, ANNA LITWIŃCZUK. J. Food Sci. Technol. 2016 Vol. 53 Issue 4 2092-2098, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s13197-016-2194-z
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE 2016 Vol. 53 Issue 4, 2092-2098
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:27 czerwca 2016 09:42
Ostatnia aktualizacja:11 stycznia 2018 14:54

Identyfikatory

BPP ID: (46, 38203) wydawnictwo ciągłe #38203
PBN ID (hist.): 38203

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,262
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się