Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Gluten-free precooked rice-yellow pea pasta: effect of extrusion-cooking conditions on phenolic acids composition, selected properties and microstructure.

Opis bibliograficzny

Gluten-free precooked rice-yellow pea pasta: effect of extrusion-cooking conditions on phenolic acids composition, selected properties and microstructure. [AUT.] ABDALLAH BOUASLA, [AUT. KORESP.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ, [AUT.] MOHAMMED NASEREDDINE ZIDOUNE, MARTA OLECH, RENATA NOWAK, MARCIN MITRUS, ANNA ONISZCZUK. J. Food Sci. 2016 Vol. 81 Issue 5 C1070-C1079, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/1750-3841.13287
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
JOURNAL OF FOOD SCIENCE 2016 Vol. 81 Issue 5, C1070-C1079
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:1 lipca 2016 11:38
Ostatnia aktualizacja:28 kwietnia 2021 08:24

Identyfikatory

BPP ID: (46, 38237) wydawnictwo ciągłe #38237
PBN ID (hist.): 38237

Metryki

30,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,815
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się