Effect of sex, muscle, and processing temperature on heme iron content in lamb meat.
Opis bibliograficzny
Effect of sex, muscle, and processing temperature on heme iron content in lamb meat. [AUT.] MARIUSZ FLOREK, ANDRZEJ JUNKUSZEW, MONIKA GREGUŁA-KANIA, WIKTOR BOJAR, AGNIESZKA KALINIAK, KATARZYNA BRACIK, PAULINA KRUPA, TOMASZ M. GRUSZECKI. Anim. Sci. Pap. Rep. 2016 Vol. 34 Issue 3 257-268, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ANIMAL SCIENCE PAPERS AND REPORTS 2016 Vol. 34 Issue 3, 257-268
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 lipca 2016 08:43 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:31 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ighz.edu.pl/uploaded/FSiBund…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 38320) wydawnictwo ciągłe #38320
PBN ID (hist.): 38320
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,725
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.