Proximate composition and physicochemical properties of European beaver (Castor fiber L.) meat.
Opis bibliograficzny
Proximate composition and physicochemical properties of Europeanbeaver (Castor fiber L.) meat. [AUT. KORESP.] MARIUSZ FLOREK, [AUT.] LESZEK DROZD, PIOTR SKAŁECKI, PIOTR DOMARADZKI, ANNA LITWIŃCZUK, KATARZYNA TAJCHMAN. Meat Sci. 2017 Vol. 123 8-12, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.meatsci.2016.08.008
Szczegóły publikacji
Źródło:
MEAT SCIENCE 2017 Vol. 123, 8-12
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 września 2016 11:16 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 15 czerwca 2022 12:20 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00673ad49b31cced997ec
DOI
10.1016/j.meatsci.2016.08.008
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 38585) wydawnictwo ciągłe #38585
PBN ID (hist.): 38585
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,821
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.