Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Proximate composition and physicochemical properties of European beaver (Castor fiber L.) meat.

Opis bibliograficzny

Proximate composition and physicochemical properties of Europeanbeaver (Castor fiber L.) meat. [AUT. KORESP.] MARIUSZ FLOREK, [AUT.] LESZEK DROZD, PIOTR SKAŁECKI, PIOTR DOMARADZKI, ANNA LITWIŃCZUK, KATARZYNA TAJCHMAN. Meat Sci. 2017 Vol. 123 8-12, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.meatsci.2016.08.008
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
MEAT SCIENCE 2017 Vol. 123, 8-12
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:2 września 2016 11:16
Ostatnia aktualizacja:15 czerwca 2022 12:20

Identyfikatory

BPP ID: (46, 38585) wydawnictwo ciągłe #38585
PBN ID (hist.): 38585

Metryki

40,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,821
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się