Comparison of physicochemical properties, fatty acid composition and mineral contents in common carp (Cyprinus carpio L.) fillet and the native traditional product carp ham.
Opis bibliograficzny
Comparison of physicochemical properties, fatty acid composition and mineral contents in common carp (Cyprinus carpio L.) fillet and the native traditional product carp ham. [AUT.] PIOTR SKAŁECKI, MARIUSZ FLOREK, ANNA PYĆ, AGNIESZKA KALINIAK, AGNIESZKA STASZOWSKA. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2016 Vol. 66 nr 4 311-319, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1515/pjfns-2015-0058
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2016 Vol. 66 nr 4, 311-319
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 października 2016 10:56 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:33 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72e242467f01e9312d8d9
DOI
10.1515/pjfns-2015-0058
Strona WWW
https://www.degruyter.com/downloadpdf/j…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 38842) wydawnictwo ciągłe #38842
PBN ID (hist.): 38842
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,276
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.