Chemical composition, fatty acid profile, including health indices of intramuscular fat, and technological suitability of the meat of young bulls of three breeds included in a genetic resources conservation programme fattened within a low-input system.
Opis bibliograficzny
Chemical composition, fatty acid profile, including health indices of intramuscular fat, and technological suitability of the meat of young bulls of three breeds included in a genetic resources conservation programme fattened within a low-input system. [AUT.] ZYGMUNT LITWIŃCZUK, PIOTR DOMARADZKI, MARIUSZ FLOREK, PAWEŁ ŻÓŁKIEWSKI. Anim. Sci. Pap. Rep. 2016 Vol. 34 Issue 4 387-397, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ANIMAL SCIENCE PAPERS AND REPORTS 2016 Vol. 34 Issue 4, 387-397
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 października 2016 11:07 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:31 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://archiwum.ighz.edu.pl/files/objec…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 38843) wydawnictwo ciągłe #38843
PBN ID (hist.): 38843
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,725
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.